Altech

Altech

ALTECH - Nederlands topproduct

Begonnen als importeur van vrijstaande speksteenkachels uit Amerika, is Altech, geïnspireerd door de unieke stookmethode, zelf speksteenkachels gaan ontwerpen en produceren. Inmiddels maken ze al ruim 3 decennia een oerdegelijk Nederlands topproduct.

ERVARING

Door ruime ervaring in dit vakgebied en de mogelijkheid om zelf kachels te ontwikkelen, zijn verscheidene nieuwe technieken weten toe te passen. Hierdoor branden Altech speksteenkachels niet alleen mooi, maar wordt ook een zeer efficiënte verbranding gerealiseerd.

De warmte die bij deze verbranding ontstaat wordt middels Altech's tegenstroom principe zo optimaal mogelijk benut, waardoor zoveel mogelijk warmte ten goede komt aan het verwarmen van uw woning.

DUURZAAM

Ook staat duurzaamheid bij Altech hoog in het vaandel. Op alle mogelijke manieren probeerd Altech de verbrandingsefficiëntie van hun haarden te verbeteren, de uitstoot tot een minimum te beperken en de opgewekte warmte zo efficiënt mogelijk te benutten.

De keuze voor het materiaal speelt daarin een belangrijke rol. Wist u bijvoorbeeld dat speksteen als een soort accu werkt? Het slaat de warmte van het vuur op en geeft het over een periode tot wel 12 uur af aan de omgeving. Zo haalt u met speksteenkachels meer warmteafgifte uit 1 blok hout. Dat is goed voor het milieu én uw portemonnee!
Maak uw keuze:

Product vergelijk (0)


Altech Grande Noblès Basis

Altech Grande Noblès Basis

GRANDE NOBLÈS BASISIn het basismodel van de Grande..

€ 3.592,00 Excl. BTW: € 2.968,60

Altech Max B Depot - antraciet, naturel speksteen

Altech Max B Depot - antraciet, naturel speksteen

ALTECH MAX B Depot - Antraciet, Naturel speksteenE..

€ 4.587,00 Excl. BTW: € 3.790,91

Weergeven 1 t/m 2 van in totaal 2